July 20, 2022

De marktkansen voor NL in Ierland: (floating) wind op zee, havenontwikkeling en groene waterstof

 

Tags

De Nederlandse Ambassade in Dublin heeft een marktverkenning laten uitvoeren naar de marktkansen voor Nederlandse bedrijven in Ierland voor de sectoren: (floating) wind op zee, havenontwikkeling en groene waterstof. De resultaten van deze marktverkenning worden gepresenteerd op donderdag 8 september a.s. bij Royal HaskoningDHV in Amersfoort. 

Het programma begint om 14.30 uur met de opening (inloop vanaf 14.00 uur).

Na de presentatie van de bevindingen van de marktverkenning zullen we bijeenkomst afsluiten met een netwerkmoment waar nog gelegenheid is tot nadere kennismaking. Na uw aanmelding ontvangt u nadere details over deze bijeenkomst. 

Locatie:
Royal HaskoningDHV
Laan 1914 nr. 35
3818EX Amersfoort

Aanmelden:
Dit kan door een mailtje te sturen naar Wemmechien Hofman van de Nederlandse ambassade in Dublin wemmechien.hofman@minbuza.nl

Aanmelden is gratis en kan tot donderdag 1 september.

NB:
Op 11 september vertrekt een Nederlandse delegatie met vertegenwoordigers uit de sectoren (floating) wind op zee, havenontwikkeling en groen waterstof op handelsmissie naar Ierland. Deze missie duurt tot en met 14 september. Minister Rob Jetten, minister van Klimaat en Energie, zal op dinsdag 13 september aan de missie deelnemen.

Aanmelden voor deze missie kan via https://dutch-trade-mission-offshore-wind.b2match.io/

Er is nog plaats! 

Deze marktverkenning wordt gefaciliteerd door de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Dublin en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in het kader van wind&waterworks.

Share this